Головна Новини Суспільство події Тіло загиблого на Донбасі військового медика ідентифікували
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіло загиблого на Донбасі військового медика ідентифікували

Тіло військового медика передали українській стороні

20 липня 2020, 19:13 comments1246
Поділіться публікацією:

Тіло, яке бойовики передали 17 липня українській стороні, ідентифікували як військового лікаря Миколи Чи, загиблого 13 липня. Про це повідомляє "Операція об'єднаних сил" на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Тіло загиблого на Донбасі військового медика ідентифікували

"Результати експертизи ДНК підтвердили, що тіло військового, який передали на підконтрольну Україною територію, належить сержанту-медику Миколі Илину. Загиблий був громадянином Естонії, які проходять службу в Збройних силах України. Прощання з Илиным відбудеться 22 липня, в Києві" — повідомляє джерело.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що Володимир Зеленський відреагував на вбивство лікаря на Донбасі. За словами Володимира Зеленського, вбивство військових є ще одним доказом цинізму, брехні і нелюдяності бойовиків. Глава держави акцентує увагу на тому, що тут немає ніякої подвійного трактування. Він відзначає, що війна триває і вчорашнє вбивство, засідка і повторне вбивство доводять це.

Президент звертає увагу на те, що війна буде продовжуватися до того часу, поки з іншого боку лінії розмежування бойовики відкривають вогонь після оголошення режиму "тиші".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини