Головна Новини Суспільство події ТЦК в Україні посилять іноземними військовими уже в грудні: чи правда це
commentss НОВИНИ Всі новини

ТЦК в Україні посилять іноземними військовими уже в грудні: чи правда це

Чому російські пропагандисти роблять “вкиди” про польських військових

сьогодні, 15:59
Поділіться публікацією:

Російська пропаганда майже щодня поширює різноманітні фейки щодо ситуації в Україні. “Робота” ведеться як в українському, так і в міжнародному інформаційному просторі. Одним з таких фейків є інформація про посилення лав ТЦК та СП іноземними військовими. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації. 

ТЦК в Україні посилять іноземними військовими уже в грудні: чи правда це

Фото портал "Коментарі"

“Ворожа пропаганда поширює фейкове відео від імені платформи UNITED24 з твердженням, нібито Україна у грудні 2024 року планує залучити до роботи у ТЦК та СП польських військових”, — повідомляють у Центрі.  

Верифікувавши інформацію в UNITED24, у Центрі повідомили, що платформа такого контенту не створювала й не поширювала. Інформація про залучення польських військових до роботи у ТЦК та СП також є неправдивою. 

“Метою цієї брехні є створення напруженості між українським та польським народами та дискредитація співпраці між Україною та її партнерами. Це вже не перше фейкове відео ru-пропагандистів, спрямоване на створення напруженості з Польщею”, — йдеться у повідомленні.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в Україні працівники ТЦК проводять перевірки та оповіщення військовозобов'язаних у громадських місцях. Заступник голови комітету Верховної Ради з питань аграрної політики Степан Чернявський розповів, за якої умови закінчаться рейди ТЦК.

Народний депутат назвав рейди ТЦК "облавами" і переконаний, що за нинішніх умов припинити їх неможливо. Про умови про скасування масових перевірок працівниками ТЦК у громадських місцях, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини