Головна Новини Суспільство події Тапком в око: в Туреччині туристки з РФ напали на медсестру готелю (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тапком в око: в Туреччині туристки з РФ напали на медсестру готелю (відео)

П'яні подруги вчинили дію, що вважається в Туреччині вищою мірою образи

16 вересня 2020, 12:29
Поділіться публікацією:








У 5-зірковому готелі Кемера (Анталія) стався п'яний дебош за участю туристів з Росії. За інформацією місцевого видання Hurriyet, три дівчини через прохання медпрацівника надіти маску зробили дію, що вважається в Туреччині вищою мірою образи.

Тапком в око: в Туреччині туристки з РФ напали на медсестру готелю (відео)

Відомо, що подруги прийшли в медичний кабінет при готелі — одна з них страждала від болю в нозі та хотіла, щоб її оглянули. Медсестра ж, згідно з правилами карантину, попросила дівчат надіти маски. Подруги ж, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, влаштували скандал. Закінчилося все тим, що одна з дівчат кинула своїм тапком в голову 25-річної медсестри. Взуття потрапило співробітниці готелю в око — це дуже серйозна образа для східної жінки. Співробітники викликали поліцію, і буйних подруг забрали в поліцію Кемера для з'ясування обставин.

Нагадаємо, коронавірус в Туреччині спалахнув з новою силою. У зв'язку з тим, що в добу міністерство охорони здоров'я курортної країни фіксує понад 1700 випадків інфікування, чиновники посилюють карантин. Про це передає прес-служба Міністерства охорони здоров'я Туреччини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини