Головна Новини Суспільство події Суд виніс вирок дружині розчленованого на частини українського репера
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд виніс вирок дружині розчленованого на частини українського репера

Марину Кохал заарештували і відправили в СІЗО

3 серпня 2020, 23:08 comments1251
Поділіться публікацією:

Смольнінський районний суд Санкт-Петербурга заарештував дружину українського репера Енді Картрайта (справжнє ім'я — Олександр Юшко) Марину Кохал, яку звинуватили в його вбивстві. Про це повідомляє "ТАСС".

Суд виніс вирок дружині розчленованого на частини українського репера

"Смольнінский районний суд в понеділок, третього серпня, виніс постанову про обрання запобіжного заходу Марині Кохал. На думку слідства, Кохал необхідно відправити в СІЗО, через те, що злочин, в якому вона підозрюється, особливо тяжкий. Також підсудна не має постійної реєстрації в Санкт Петербурзі, може чинити тиск на свідків, хоча їх коло поки й не визначене, не працює. Суд задовольнив клопотання слідства ", — сказано в повідомленні прес-служби суду.

Термін обраного запобіжного — до 30 вересня поточного року. Адвокати обвинуваченої просили обрати їй домашній арешт. Своєї  вини Кохан не визнає.

Як раніше повідомляли "Коментарі", теща російського репера українського походження Енді Картрайта не допомагала дружині розчленовувати його тіло. А його дружина не прала в машинці органи мертвого чоловіка.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини