Головна Новини Суспільство події Стало відомо, у скільки обійдеться повернення Навального до життя після отрути "Новачок"
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, у скільки обійдеться повернення Навального до життя після отрути "Новачок"

Є ймовірність, що в майбутньому ця чимала сума збільшиться: Навальному можуть знадобитися дорогі ліки та додаткові фахівці

7 вересня 2020, 11:31 comments2421
Поділіться публікацією:

Інформація про вартість лікування Олексія Навального, який 20 серпня впав у кому в результаті отруєння речовиною групи "Новачок", не розголошується. Однак експерти кажуть про те, що доба в німецькій клініці "Шаріте" обходиться бізнесменам Зиміним, які оплачують лікування російського опозиціонера, в 1500 євро. Про це пише Forbes з посиланням на генерального директора компанії "Будь здоров", яка займається організацією лікування іноземних пацієнтів за кордоном, Борис Долинський.

Стало відомо, у скільки обійдеться повернення Навального до життя після отрути "Новачок"

"Знаходження в нефрологічному відділенні інтенсивної терапії клініки — з урахуванням використання різного медичного обладнання — може коштувати від 1000 до 1500 євро на добу", — говорить Долинський, з практики стверджуючи, що в місяць лікування Навального коштує не менше 50 000 євро (понад 1,6 млн грн).

Однак є ймовірність, що в майбутньому ця сума збільшиться: Навальному можуть знадобитися дорогі ліки та додаткові фахівці.

Нагадаємо, німецький хімік Марк-Міхаель Блум, який свого часу керував розслідуванням замаху на екс-розвідника Сергія Скрипаля в Великобританії, розповів про стан і прогнози для російського опозиціонера Олексія Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини