Головна Новини Суспільство події Стало відомо, хто буде займатися ліквідацією танкера Delfi
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто буде займатися ліквідацією танкера Delfi

У понеділок, 27 липня, процес ліквідації танкера перейде до держави

26 липня 2020, 21:24 comments1891
Поділіться публікацією:

Експертна комісія ДСНС України остаточно визнала надзвичайну ситуацію місцевого рівня в регіоні. Про це повідомив губернатор Одеської області Максим Куций.

Стало відомо, хто буде займатися ліквідацією танкера Delfi

"У понеділок у нас відбудеться розширена нарада з експертами у цій галузі. Саме ці люди розроблять механізм, щоб якомога швидше ліквідувати судно. У господаря судна і підрядника, який намагався підняти танкер, це не вийшло. Треба брати тоді ініціативу в свої руки. Скажу відверто: часу дуже мало. Треба якомога швидше його ліквідувати, щоб зменшити шкоду екології. Із завтрашнього дня всі переходить на державний контроль", — написав Куций.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Одесі не змогли підняти танкер з першого разу. Судновласник поки користується правом самостійного підняття танкера. Куций Максим пообіцяв, що завтра знову спробують підняти танкер.

У той же час, за його словами, Адміністрація морських портів України/Ukrainian Sea Ports Authority та Міністерство інфраструктури України можуть примусово підняти судно, щоб якомога швидше прибрати його з міського пляжу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини