Головна Новини Суспільство події Спроба захоплення «Столичного»: тітушки Молчанової штурмували ринок вночі (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Спроба захоплення «Столичного»: тітушки Молчанової штурмували ринок вночі (ФОТО, ВІДЕО)

Невідомі під покровом темряви ламали і грабували МАФи, намагаючись завдати якомога більше каліцтв

4 червня 2021, 16:58
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 4 червня, на території ринку "Столичний", що під Києвом, "тітушки" в балаклавах продовжують спробу захоплення влади на підприємстві. За інформацією "Обозревателя", на чолі групи невідомих може перебувати відома підприємниця Влада Молчанова.

Спроба захоплення «Столичного»: тітушки Молчанової штурмували ринок вночі (ФОТО, ВІДЕО)

Невідомі начебто влаштували погром на ринку "Столичний". Фото із відкритих джерел

Кореспонденти видання відзначають, що молоді люди спортивної статури опинилися на території ринку ще напередодні. В ніч із 3 на 4 червня, користуючись відсутністю поліцейських, вони начебто влаштували справжній погром.

Вранці в п'ятницю поблизу пункту пропуску до "Столичного" зібралося ще більше невідомих. Журналісти "Обозревателя", посилаючись на деякі анонімні джерела, пишуть, що нападниками можуть бути люди з "Правого сектора" і ще одного загону спецпризначення.

Спроба захоплення «Столичного»: тітушки Молчанової штурмували ринок вночі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Спроба захоплення «Столичного»: тітушки Молчанової штурмували ринок вночі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
Спроба захоплення «Столичного»: тітушки Молчанової штурмували ринок вночі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
Спроба захоплення «Столичного»: тітушки Молчанової штурмували ринок вночі (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5

За повідомленням представників видання, зараз біля "Столичного" чергують представники поліцейського спецназу, а також силовики із Національної гвардії. Ринок не працює від самого ранку.

Підприємців ще в четвер, 3 червня, обмежували в спробі потрапити на робоче місце, однак зараз ситуація доволі погіршилася. "Обозреватель" повідомляє, що вночі нібито відбувся справжній штурм ринку. Кореспонденти видання стверджують, що багато МАФів були розкриті та пограбовані.


За словами адвоката ТОВ "Продовольчий ХАБ Столичний" Віталія Каплієнка, в четвер працівників на територію ринку не пускали невідомі чоловіки, представляючись співробітниками нової охорони, пише "Обозреватель". Пізніше підприємців вирішили пустити, але обмежили в'їзд машин покупців. Подібні заборони погано позначаються на оптовій торгівлі, тому багато продавців розгорнули імпровізований ринок поза межами "Столичного". Після 10 ранку ринок відновив роботу. Правоохоронці обходили павільйони, дізнаючись, яких збитків було завдано невідомими.

Відзначимо, що, за інформацією "Обозревателя", до вечора четверга на території "Столичного" перебувало близько двох сотень правоохоронців. Троє поліцейських постраждали під час зіткнень з "тітушками". Під час спроби нібито захоплення невідомі намагалися використовувати машину, дуже схожу з бойовою розвідувальною машиною (БРМ).


Директор, керуючий ТОВ "Продовольчий ХАБ Столичний" Олександр Федоровський вважає, що напередодні сталася спроба фізичного захоплення підприємствами невідомими людьми. За його словами, це тривало до самого вечора, поліцейські намагалися стримати конфлікт.

"Але, на жаль, сьогодні з ранку ми прийшли і побачили невтішну картину: нас і орендарів не пускали на робочі місця, до адміністрації. За нашими даними, відбувається мародерство, розграбовано офіс. Ми абсолютно не можемо контролювати ситуацію", — цитує Федорівського "Обозреватель".

За інформацією джерел "Обозревателя", нападники планували отримати за наліт на ринок по 2 тисячі гривень кожен. У виданні переконують, що частина "тітушок" могла прибути з Черкаської області, частина — бути співробітниками охоронної фірми. Також деякі нібито представляють "Правий сектор" і полк "Азов", додають журналісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини