Головна Новини Суспільство події Ірина Венедіктова зробила заяву по замаху на Шефіра
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Венедіктова зробила заяву по замаху на Шефіра

Під час замаху працювали професіонали

23 вересня 2021, 16:17
Поділіться публікацією:

Під час замаху на Шефіра зловмисники працювали професіонально, тому слідство може тривати довго. Про це заявила Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова в ефірі телеканалу "Україна 24".

Ірина Венедіктова зробила заяву по замаху на Шефіра

Ірина Венедіктова, фото з відкритих джерел

Ірина Венедіктова запевнила, що побувала на події і побачила, що правоохоронці працювали злагоджено. Ввечері вона мала нараду з усіма задіяними групами, що працювали на місці події. Домовились створити нову слідчу групу. За її словами, робити якісь висновки зарано, бо треба проаналізувати весь досліджений матеріал. Також генпрокурор переконана, під час замаху працювали професіонали. 

"Тут не йде лік на години, тому що там, вибачте, простаки не працювали. В цій безпосередньо справі ми стикнулися з професіоналами. В нас відпрацювали безпосередньо на місці події експерти-криміналісти, службова собака, відпрацювали люди, які розуміються на тому, що відбувається. Це був гарно побудований замах, і люди знали, що вони робили. Тому так швидко, судячи з професіоналізму пострілів, ми розуміємо, що це зробити неможливо", — сказала Ірина Венедіктова. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на радника президента Сергія Шефіра вчинили замах. Відомо, що сам Шефір не постраждав, а ось його водій знаходиться в реанімації. Стріляли автоматною чергою. 

Сергій Нахманович Шефір — сценарист і продюсер, один із засновників і співвласник Кварталу 95, один і бізнес-партнер Володимира Зеленського. Перший помічник президента України Володимира Зеленського. Сергій Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського. 21 травня 2019 року був призначений першим помічником президента України Володимира Зеленського. Народився 25 травня 1964 року у Кривому Розі Дніпропетровської області. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

23 вересня 2021, 16:39

Что-ты дура несешь! Кому он нужен, бред! Очередную постановку сделали и все. Смешно читать (профессионально) прям квартал 95, только теперь смеялись и продолжаете смеяться с Украинцев!


Новини