Головна Новини Суспільство події Справа Єфремова: артист дав свідчення, прийняв важливе рішення і виплатив компенсацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Єфремова: артист дав свідчення, прийняв важливе рішення і виплатив компенсацію

Насамперед Михайло Єфремов вирішив змінити адвокатів

21 серпня 2020, 17:05 comments1173
Поділіться публікацією:

Відомий російський артист Михайло Єфремов під час судового процесу знову дав показання про нашумілої аварії зі своєю участю, яка спричинила смерть водія "Газелі" Сергія Захарова. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Справа Єфремова: артист дав свідчення, прийняв важливе рішення і виплатив компенсацію

"У мене не було бажання сідати за кермо свого автомобіля і виїжджати, коли вийшов з одного з питних закладів. Можливо, свідки мене з кимось плутають. Так, я був в тому пабі, але, може, це був інший день?" , — сказав Єфремов.

Також відомий артист повідомив, що за допомогою свого адвоката виконав грошовий переказ чотирьом постраждалим в цій справі по 200 тисяч рублів. Раніше старший син Сергія Захарова подав позов на Єфремова в розмірі семи з половиною мільйона рублів, решта троє — на один рубль. Під час судового засідання підозрюваний попросив у суду перевести нинішніх адвокатів Ельмана Пашаєва і Єлизавету Шаргородської в статус консультантів. Суд клопотання задовольнив. Про нові представників Єфремова в суді на даний момент невідомо.

Як раніше повідомляли "Коментарі", адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв грубо відповів журналістці.

За даними джерела, причиною перестрілки стали сюжети, які раніше виходили на даному телеканалі і на інших ресурсах. Відповідно до загальноприйнятої версії, Єфремов змінив лінію поведінки через рекомендації свого адвоката, який наполіг захистити себе перед законом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини