Головна Новини Суспільство події Спокійно зарубав сокирою дружину і 22-річну доньку: в Луцькому СІЗО помер жорстокий вбивця
commentss НОВИНИ Всі новини

Спокійно зарубав сокирою дружину і 22-річну доньку: в Луцькому СІЗО помер жорстокий вбивця

У камері з ним перебувало ще четверо ув'язнених

11 серпня 2021, 17:46
Поділіться публікацією:

В одній з камер СІЗО міста Луцька знайшли мертвим 62-річного лучанина, який потрапив  сюди після того, як скоїв подвійний злочин. Він жорстоко позбавив життя свою дружину та доньку. Про це інформує "Суспільне", посилаючись на коментар працівника сектора комунікації Нацполіції у Волинської області Олега Плазовського. 

Спокійно зарубав сокирою дружину і 22-річну доньку: в Луцькому СІЗО помер жорстокий вбивця

Після вбивства чоловік здався поліції (фото з відкритих джерел)


Це сталось у вівторок, 10 серпня, о 21:00. Разом з покійним у камері було ще четверо затриманих волинян. Слідчі з цього приводу взяли в них покази.

Як повідомила прессекретар прокуратури Волинської області  Наталія Мурахевич, в слідчий ізолятор приїхали медики екстреної допомоги, але  вони не змогли реанімувати чоловіка.

"Під час огляду в підозрюваного не було виявлено тілесних ушкоджень. Щоб встановити остаточну причину смерті, тіло направили на судмедекспертизу", – сказав  журналістам Олег Плазовський.

В Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом смерті цього затриманого слідчі поліції внесли дані за статтями 115 та 140 Кримінального кодексу України.

Жорстоку розправу над своїми рідними 62-річний городянин вчинив у ніч на 20 липня в одній з багатоповерхівок на проспекті Соборності. У своїй квартирі він сокирою наніс важкі ушкодження колишній дружині та доньці, яка намагалася втекти від батька-вбивці. Потім він пішов до сусідів, розповів, що вчинив із членами родини. Вони викликали поліцію. За цей жорстокий злочин йому загрожувало  довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Луцьку чоловік "продавав" посаду міністра за 200 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини