Головна Новини Суспільство події Снігопад та ожеледиця: у Запоріжжі зафіксували рекордну кількість ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Снігопад та ожеледиця: у Запоріжжі зафіксували рекордну кількість ДТП

Вантажівки зупинялися, бо не могли здолати слизькі підйоми

21 грудня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Автостради нашої країни з причини сильних снігопадів та різкого похолодання перетворились на крижані. Аномальна кількість автоаварій в місті Запоріжжя мала місце зранку.  В часовий проміжок, який становить три години, конкретно з 7-ї до 10-ї  тут зареєстровано  біля трьох десятків ДТП. Про це інформує ТСН.

Снігопад та ожеледиця: у Запоріжжі зафіксували рекордну кількість ДТП

ДТП сталися через негоду (фото з відкритих джерел)

На території міста не випало дуже багато снігу, вночі впало тільки кілька сантиметрів снігового шару на міських вулицях, в області випало більше. Разом з тим, ще минулої ночі та зараз на території області  різко знизилась температура. Ще вранці стовпчик термометра показував 7 градусів морозу. Міські шляхи стали справжніми ковзанками. Найбільше не поталанило тим кермувальникам, які не потурбувались про своє авто і не переобладнали його на зимову гуму.

 Зокрема, складною була ситуація на автострадах, де по узбіччях зупинялись вантажні авто, які не змогли подолати небезпечні  підйоми.

 В Запоріжжі головні вулиці були паралізовані через ситуацію із заторами. У вузьких проїздах, особливо там, де під’їзди до мостів та починались підйоми, сталось кілька аварій. Тепер у місті працюють екіпажі снігоприбиральної техніки, на шляхи сиплють спеціальну суміш. Дорожники висловлюють сподівання, коли не прийдуть нові снігопади, місто швидко увійде у звичний ритм життя.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що у Запоріжжі блогери намагалися викрасти школяра.Троє жителів Запоріжжя  вирішили організувати  викрадення місцевого школяра і зафільмувати цей процес, розмістивши його потім в мережі, аби стати в рідному місті  мега-популярними.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини