Головна Новини Суспільство події Смертельна ДТП на Закарпатті: фура роздавила легковий автомобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна ДТП на Закарпатті: фура роздавила легковий автомобіль

В результаті аварії загинуло п'ятеро людей, серед яких дитина

30 листопада 2020, 18:39
Поділіться публікацією:

Сьогодні Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про смертельну дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої обірвалося життя п'ятьох людей, серед яких була дитина. Трагедія трапилася на дорозі Мукачево-Рогатин, що на Закарпатті.

Смертельна ДТП на Закарпатті: фура роздавила легковий автомобіль

ФОТО: З відкритих джерел

За офіційними даними, сталося зіткнення вантажівки Scania з легковим автомобілем ВАЗ-2115, які виїхав на зустрічну смугу дороги. Від отриманих травм на місці померли четверо людей, які їхали в легковику, а малолітнього хлопчика рятувальникам вдалося витягнути з понівеченої машини і передати в карету екстреної медичної допомоги. Однак, на жаль, дитина померла в реанімаційному відділенні лікарні Мукачево.

На місці трагедії, в селі Лалово, працюють правоохоронні органи, з'ясовуючи точні обставини події.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" публікували моторошні кадри аварії в Хмельницькій області. За повідомленням прес-служби Поліції Хмельницької області, водій автомобіля Субару не впорався з керуванням, зніс конструкції на літньому майданчику кафе, після чого транспортний засіб перекинувся. Від удару об перешкоду, з автомобіля випали дві жінки. Одна загинула на місці, друга дівчина дивом залишилася жива і навіть деякий час по тому встала на ноги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.dsns.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини