Головна Новини Суспільство події Смертельна ДТП: легковик зіштовхнувся із биком
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна ДТП: легковик зіштовхнувся із биком

Злетів у кювет: у ДТП на Львівщині загинув водій легковика

сьогодні, 12:18
Поділіться публікацією:

Подія сталася на автодорозі поблизу с. Річки Львівського району. Легковий автомобіль перекинувся у кювет. Як з’ясувалось, причиною цього стало зіткнення з великою рогатою худобою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Смертельна ДТП: легковик зіштовхнувся із биком

ДТП з биком. Фото: ДСНС Львівщини

47-річний водій був затиснутий понівеченими конструкціями автомобіля. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували чоловіка та передали медикам. Однак, від отриманих травм він помер на місці події. Ще двох пасажирів травмовано.

Смертельна ДТП: легковик зіштовхнувся із биком - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вантажівка з понад двома тонами заморожених собак потрапила у ДТП в Миколаєві (ФОТО)

Ввечері 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-ї Слобідської у Миколаєві сталась дорожньо-транспортна пригода під час якої зіткнулися вантажівка Renault Master та мінівен Fiat Doblo та. У вантажівці перевозили 2,5 тони заморожених собачих туш. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на миколаївське видання "Новини-N".

Читайте також: ДТП в Ніжині: правоохоронець на смерть збив військовослужбовця

Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальну справу у зв'язку зі смертю військовослужбовця внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП). За кермом автомобіля, який скоїв наїзд, перебував один із керівників Ніжинського районного управління поліції. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Правоохоронець на службовому автомобілі прямував до одного з перехресть в центрі Ніжина, коли раптово на дорогу вибіг чоловік. Водій не зміг уникнути зіткнення, і військовослужбовець, який отримав травми, загинув на місці події. Згідно з попередньою інформацією, водій був у тверезому стані.                                                      



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини