Головна Новини Суспільство події Смерть жінки під час пологів з "духовною акушеркою": яка доля чекає на немовля
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть жінки під час пологів з "духовною акушеркою": яка доля чекає на немовля

Хлопчика вже виписали з лікарні

5 лютого 2021, 11:17
Поділіться публікацією:

Дитину, чия мати померла під час домашніх пологів з "духовною акушеркою", виписали з лікарні. Зараз хлопчика забрала до себе рідна тітка, передає ТСН.

Смерть жінки під час пологів з "духовною акушеркою": яка доля чекає на немовля

Смерть жінки після пологів з "духовною акушеркою": яка доля чекає на немовля - фото з відкритих джерел

За даними видання, в Службі у справах дітей заявили, що дитина не буде перебувати у родички на постійній основі, бажання виховувати і ростити сина виявив рідний батько. Однак через те, що він не перебував в офіційному шлюбі з померлою під час пологів жінкою, йому потрібно зібрати необхідний пакет документів, щоб довести батьківство. У Службі стверджують, що саме цим чоловік зараз і займається.

Відомо, що у загиблої жінки була ще одна дитина від іншого чоловіка — семирічного хлопчика вже забрав до себе його рідний батько.

Нагадаємо, що 23 січня суспільство вразила новина про трагічну смерть породіллі в Рівному. 37-річна жінка народжувала в домашніх умовах, під наглядом так званої "духовної акушерки". Народивши хлопчика вагою понад 4,5 кілограми, мати знепритомніла, після чого рідні, які були присутні на пологах, викликали бригаду швидкої допомоги. На жаль, врятувати породіллю не вдалося.

Як розповіли пізніше медики, 37-річна жінка більше ніж три години, в буквальному сенсі, стікала кров'ю, проте її "духовна акушерка" не вживала жодних заходів із порятунку породіллі. 

Поліція розслідує провадження за фактом нещасного випадку і ненадання допомоги людині, життя якої виявилося в небезпеці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в одній зі шкіл Запоріжжя трапилася надзвичайна подія. 17-річний хлопець переніс клінічну смерть прямо на уроці фізкультури після того, як втратив свідомість.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини