Головна Новини Суспільство події Смерть каратистів та їхнього тренера у Кіровоградській області: нові подробиці страшної ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть каратистів та їхнього тренера у Кіровоградській області: нові подробиці страшної ДТП

Після ДТП на Кіровоградщині водія вантажівки, яка зіткнулася з легковиком, побили

1 листопада 2021, 22:30 comments1091
Поділіться публікацією:

На Кіровоградщині сталась смертельна автотроща. Легковик зіштовхнувся з вантажним автомобілем. В салоні іномарки перебували троє спортсменів, яким було 16, 14 та 12 років, а за її кермом був їх 46-річний спортивний наставник. Всі вони загинули. Юні каратисти з тренером їхали на відповідальні спортивні змагання.  Про це інформує ТСН.

Смерть каратистів та їхнього тренера у Кіровоградській області: нові подробиці страшної ДТП

Аварія на Кіровоградщині забрала життя юних каратистів, поділилися журналісти (Скріншот)

 Телевізійники розповідають, що за цим легковим авто з каратистами  мчав батько одного з хлопців, що смертельно постраждали в ДТП. Після смертельного зіткнення він витягнув на дорогу та почав завдавати удари кермувальнику вантажівки.

Кермувальник сказав, що бачив як назустріч вантажному авто вискочив  позашляховик. Але нічого не міг заподіяти, щоб уникнути смертельного зіткнення.

 За його словами, вони мчали з Кропивницького, вискочили на зустрічну смугу, якою  їхала вантажівка, ще перед ними мчав автомобіль, але своєю смугою. Водій чекав, поки це авто проїде, і хотів  змінити смугу, але  в той момент іномарка влетіла у  його вантажівку.

 Повідомлялось, що в ніч на 1 жовтня на автодорозі Кропивницький-Кривий Ріг – Запоріжжя в районі населеного пункту  Новошевченкове зіштовхнулися легковик КІА Sportage  та вантажне авто Renault. В цій автотрощі були смертельно травмовані  пасажири, які були в позашляховику – троє неповнолітніх підлітків та 46-річний кермувальник авто. Всі жертви аварії – мешканці Кривого Рогу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що п'яний поліцейський скоїв смертельне ДТП у Кіровоградській області. Поліцейський у стані алкогольного сп'яніння скоїв смертельне ДТП, загинула пасажирка авто. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини