Головна Новини Суспільство події Слідом за Італією та Грецією вогонь охопив улюблений курорт українців: туристів терміново евакуюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідом за Італією та Грецією вогонь охопив улюблений курорт українців: туристів терміново евакуюють

Сотні людей евакуйовані в Іспанії через масштабні лісові пожежі

16 серпня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

В Іспанії евакуюють людей через лісові пожежі. Близько 800 осіб евакуювали із двох регіонів, при цьому надзвичайно посушливі умови збільшують ризик виникнення нових пожеж. Про це повідомляє агентство АР.

Слідом за Італією та Грецією вогонь охопив улюблений курорт українців: туристів терміново евакуюють

Пожежа в Іспанії, скріншот з відео

В провінцію Авіла в центральній Іспанії для гасіння двох окремих пожеж направили два літаки, вертоліт і майже 200 вогнеборцівЗа інформацією Державного метеорологічного агентства Іспанії, відносна вологість упала до 8% в Авілі, що призвело до виникнення умов "порохової бочки".

Слідом за Італією та Грецією вогонь охопив улюблений курорт українців: туристів терміново евакуюють - фото 2

На кадрах, опублікованих пожежниками в цьому регіоні, видно літаки, які скидають воду на палаючі сільськогосподарські споруди. Червоний Хрест Іспанії розмістив у Твіттері фотографії, на яких співробітники служби екстреної допомоги доставляють літніх жителів у безпечне місце.

Слідом за Італією та Грецією вогонь охопив улюблений курорт українців: туристів терміново евакуюють - фото 3

Вогонь знищив 5000 гектарів лісу.

Слідом за Італією та Грецією вогонь охопив улюблений курорт українців: туристів терміново евакуюють - фото 4

Тим часом у східній частині Іспанії у Валенсії гроза спричинила пожежу, в результаті якої, за даними місцевої влади, було евакуйовано село Азуебар із населенням 300 осіб.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у Греції на острові Евбея знову спалахнула лісова пожежаПожежна служба Греції повідомила, що для боротьби з новим спалахом в центрі Евії були відправлені чотири літаки, шість вертольотів, а також 23 пожежники та десять автомобілів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що неподалік від столиці Італії загорілися ліси. Влада евакуює місцевих жителів з небезпечних районів. Повідомляється, що на цей момент вже близько 100 осіб були змушені покинути своє житло. До цього числа входять і неповнолітні. Евакуйованих заселили в номери одного з готелів. В Регіоні було припинено залізничне сполучення. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що масштабні повені обрушилися на північ Туреччини. Стихією виявилися пошкоджені лінії електропередач, мости та інші інфраструктурні об'єкти. У деяких районах водою затопило будинки та підприємства. Влада проводить евакуацію населення із небезпечних районів. На цей момент свої будинки вже покинули понад 17 тисяч осіб. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://apnews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини