Головна Новини Суспільство події Скандал у відділенні "Укрпошти": клієнта відмовилися обслуговувати українською мовою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал у відділенні "Укрпошти": клієнта відмовилися обслуговувати українською мовою (ВІДЕО)

У Мережі було опубліковано відео конфлікту

19 лютого 2021, 15:56
Поділіться публікацією:








Скандал у відділенні "Укрпошти": клієнта відмовилися обслуговувати українською мовою (ВІДЕО)

Між співробітницею "Укрпошти" і клієнтом стався конфлікт - фото: з відкритих джерел

В одному з відділень Укрпошти, в місті Кривий Ріг, стався скандал між клієнтом і співробітницею компанії. Вирішити конфлікт самим їм не вдавалося, тому була викликана поліція. Про це повідомляє РБК-Україна.

Так, клієнт попросив працівницю відділення обслуговувати його українською мовою. Однак вона відмовила йому у вимозі. Крім того, жінка перебувала в приміщенні без захисної маски. Правопорушення клієнт став знімати на відео, що дуже розлютило співробітницю. Жінка сказала відвідувачеві, що він не має права її знімати, але у відповідь на це він не припинив відеозйомку. 

Нагадаємо, що з 16 січня в Україні набув чинності Закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Відповідно до закону, споживачів повинні обслуговувати виключно українською мовою.

Далі конфлікт між клієнтом і робітницею став набирати обертів. Чоловік пригрозив розповісти про безлад, який твориться в відділенні, керівництву. Своєю чергою співробітниця заявила, що подасть до суду через загрозу. Крім того, вона сказала, що буде розмовляти тією мовою, якою їй зручно, назвавши при тому клієнта бидлом.

За підсумком, поліція так і не приїхала на виклик. Однак співробітниці вдалося поговорити з правоохоронцями через телефон. Після цього конфлікт трохи вщух. Незабаром на YouTube - каналі Baba Kit було опубліковано відео скандалу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, як в Україні виробники харчових продуктів обманюють покупців, а також про те, що на McDonald's подали до суду через расизм: хто і в чому звинувачує компанію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дніпро

19 лютого 2021, 18:49

Быдло то, что как раз не знает украинского языка.


Новини