Головна Новини Суспільство події Синоптики повідомили, в які регіони прийде мокрий сніг та ожеледиця
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики повідомили, в які регіони прийде мокрий сніг та ожеледиця

У більшості регіонів України у п'ятницю, 18 листопада, синоптики прогнозують мокрий сніг

17 листопада 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

18 листопада, у більшості областей України пройде мокрий сніг, місцями очікується ожеледь. Таку погоду прогнозують синоптики з Укргідрометцентру.

Синоптики повідомили, в які регіони прийде мокрий сніг та ожеледиця

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що по всій Україні пройдуть опади у вигляді снігу, окрім півдня та заходу. На сході прогнозують сильний дощ і мокрий сніг. Вдень опади прийдуть й на заході. На Закарпатті та у південній частині України переважно йтимуть дощі.

 Окрім цього, синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах  та налипання снігу. Тож водіям та пішоходам варто буди обережними та дотримуватися правил дорожнього руху. Аби вберегти себе від трагедії.

 Вдень стовпчик термометра триматиметься на рівні 3-9 градусів тепла. Зокрема, на півдні вдень температура може прогрітися до 9-14 градусів. А на решті території України протягом доби 0-5 градусів морозу.

 Вітер може посилитися місцями  до 15-18 м/с.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповіла, коли закінчиться тепла погода та прийдуть холоди. З 9 листопада в Україні стане тепліше, що правда не обійдеться без туманів, але буде сухо та світитиме сонце. Відтак з наступного тижня в країну знову повернеться типове для листопада похолодання. Такий прогноз зробила Наталка Діденко. Синоптик розповіла, що в більшості регіонів країни — дощів у середу не буде, адже південний антициклон організує суху, часто навіть сонячну, погоду.  Але в столиці України буде — туман. За словами Наталки Діденко, тепло в Україні протримається недовго, бо вже з наступного тижня "прийде логічне листопадове похолодання". Тож українцям треба приготуватися.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини