Головна Новини Суспільство події Шмигаль пообіцяв компенсацію жителям Луганської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль пообіцяв компенсацію жителям Луганської області

Денис Шмигаль пообіцяв, що всі сім'ї, які постраждали від пожеж, отримають виплати

2 жовтня 2020, 11:52
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час відвідування Луганської області пообіцяв державну допомогу жителям, чиє житло було знищено або частково зруйновано під час пожеж. Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

Шмигаль пообіцяв компенсацію жителям Луганської області

"Ми не будемо міняти позицію України в цьому питанні. У нас є резервний фонд, його наразі й доведеться використовувати. Кожен отримає компенсацію, як тільки підрахуємо суми збитків", — зазначив Шмигаль на брифінгу в Сєвєродонецьку.

Наприклад, 300 тисяч гривень отримають ті сім'ї, чиє житло було повністю знищено через пожежу. Якщо господарство частково постраждало, то компенсація дорівнює 50 тисячам гривень плюс 20 тисяч можна отримати на відшкодування втрат. Також прем'єр-міністр додав, що 200 тисяч гривень отримають сім'ї загиблих під час пожеж.

Як раніше повідомляли "Коментарі", через пожежі в Луганській області почали гинути люди. Станом на четвер, 2 жовтня, вогонь охопив вже майже 10 тисяч гектарів. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 146 осередків горіння. 82 з них вдалося погасити. Найбільше постраждали Старобільський, Станично-Луганський, Новоайдарський райони, а також Сєвєродонецьк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини