Головна Новини Суспільство події Шестирічна дівчинка врятувала сім'ю від пожежі: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Шестирічна дівчинка врятувала сім'ю від пожежі: що сталося

Родина дівчинки на момент пожежі спали

16 квітня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:

У Великій Британії, в містечку Північний Йоркшир, шестирічна дівчинка стала героїнею, врятувавши свою сім'ю від вогню, що охопив їхній дім. Інцидент стався 4 квітня, коли маленька Олівія Паттерсон помітила пожежу, граючись на вулиці зі своєю подругою. Це виявилося вирішальним моментом, що допомогло врятувати життя її матері та двох молодших братів і сестер.

Шестирічна дівчинка врятувала сім'ю від пожежі: що сталося

Шестирічна дівчинка рятує сім'ю від пожежі

Сім'я Паттерсонів на той час перебувала у себе вдома, попри відсутність автомобіля на під'їзній дорозі, що ввело в оману сусідів, які не підозрювали про їхню присутність у будинку. Пожежа спалахнула в сусідньому будинку і швидко перекинулася на верхній поверх дому Паттерсонів, де розташовувалися три спальні.

Шестирічна дівчинка врятувала сім'ю від пожежі: що сталося - фото 2

Реагуючи миттєво, Олівія побігла до свого будинку і виявила, що її 29-річна мама Лора спить на дивані разом з її молодшими братом Джоелом-Джеймсом та сестрою Тіффані. Завдяки вчасному попередженню Олівії, вся сім'я змогла вчасно евакуюватися і врятувалася від вогню.

Після інциденту родина була змушена зупинитися в помешканні Airbnb, оскільки вогонь знищив майже всі їхні речі, включаючи подарунки на день народження. Місцева громада зібрала допомогу для сім'ї, жертвуючи ліжка, постільну білизну та рушники, щоб підтримати їх у цей важкий час.

"Їм вдалося дістати декілька дитячих речей, але все інше зникло, включно з подарунками на день народження", — каже бабуся. "Люди жертвували ліжка, постільну білизну, рушники – все, що їм було потрібно. Вона мала б отримати інший будинок від держави, але це все дрібниці, тож це лише для того, щоб допомогти їй відновити все".

Відомо, що причиною пожежі міг стати несправний телефонний зарядний пристрій, що підтверджує необхідність обережності під час користування електроприладами. Слідство щодо точних обставин пожежі продовжується, але цей інцидент вже став прикладом мужності і спритності маленької героїні, яка змогла зберегти життя своїх близьких.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини