Головна Новини Суспільство події Щур покусав обличчя малюка поки той спав у ліжечку
commentss НОВИНИ Всі новини

Щур покусав обличчя малюка поки той спав у ліжечку

В Англії постраждала дворічна дитина.

27 вересня 2022, 00:09 comments1292
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В одному з будинків Ліверпуля на дитину напав щур. Такий випадок стався, коли дитина спала у власному ліжечку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс новин 9breakingnews.

Щур покусав обличчя малюка поки той спав у ліжечку

Щур покусав обличчя малюка поки той спав у ліжечку. Фото з відкритих джерел

Мати дворічного малюка увійшла до кімнати і побачила жахливу картину – дитина плакала в ліжечку, а все її обличчя було в крові. Жінка одразу не змогла зрозуміти, що сталося, але через кілька секунд повз неї пробіг великий щур. Після цього мати з дитиною одразу поїхали до місцевої лікарні.

Як повідомляє англійське видання, дитині не потрібно проводити операцій, а також не виявлено жодних хвороб в її організмі від щура.

Така прикра ситуація сталася в одному з районів англійського міста Ліверпуль, де родина орендувала будинок. Після інциденту вони вирішили залишити будинок, адже не хотіли жити з пацюками. Мати дитини вирішила оприлюднити цю тему, щоб у майбутньому ніхто не постраждав у цьому будинку.

На цей випадок звернули увагу і влада міста, яка виявила значні проблеми у дренажних системах. Тепер ухвалено рішення, що наступного року буде встановлено нові труби. Влада Ліверпуля сподівається, що це зменшить кількість гризунів у будинках. Крім того, мерія міста надає безкоштовну допомогу для лову щурів у будинках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про молодого актора із відомого серіалу "Надприродне", який убив свою матір. Канадець вистрілив їй у голову.

Також "Коментарі" писали, що український терорист, який захопив у 2020 році автобус із пасажирами у Луцьку, отримав свій вирок. Максима Кривоша вважає себе невинним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

26 вересня 2022, 23:35

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини