Головна Новини Суспільство події Що буде з тарифами на комуналку в Україні: Шмигаль розповів, чи зростуть ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з тарифами на комуналку в Україні: Шмигаль розповів, чи зростуть ціни

Шмигаль заперечив збільшення тарифів на комунальні послуги в Україні

24 січня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

Очільник уряду Денис Шмигаль не підтвердив інформацію про  те, що тарифи на комунальні послуги в нашій країні будуть збільшуватись. Ціни підніматись не будуть.  Про це інформує РБК-Україна, висвітлюючи інформацію з брифінгу прем’єр-міністра.

Що буде з тарифами на комуналку в Україні: Шмигаль розповів, чи зростуть ціни

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

За словами Дениса Шмигаля, діючі зараз ціни на електрику, голубе паливо залишаться такими ж. Урядовці виконали зобов’язання перед представниками місцевої влади, передавши кошти і так само, передавши податки в бюджети. Тому є можливість робити ствердження, що органи місцевого самоврядування збільшувати розцінки на тепло та гарячу воду до кінця опалювального сезону не будуть.

 Разом з тим, заступник глави ОП Ростислав Шурма зазначив, що на території країни є в наявності достатні запаси голубого палива, щоб закінчити опалювальний сезон.

 Як резюмував Ростислав Шурма, за динамікою споживання голубого палива можемо  стверджувати, що наявної кількості газу в українських підземних сховищах вистачає, щоб стало провести й закінчити опалювальний сезон і задовольнити запити всіх без будь-яких виключень споживачів голубого палива.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у НБУ заявили, що тарифи на комунальні послуги доведеться підніматиНаціональний банк погіршив прогноз інфляції на 2022 рік з 5% до 7,7%. Нацбанк України оприлюднили заяви про необхідність підвищення тарифів на комунальні послуги в Україні. За їхніми даними, ціни потрібно врегулювати відповідно до світових тенденцій. Інакше виробничі втрати бізнесу будуть негативно тиснути на економіку. Прогноз банку виявися гіршим, ніж очікувалось.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини