Головна Новини Суспільство події Садовий почав матюкатися під час сесії міської ради (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Садовий почав матюкатися під час сесії міської ради (ВІДЕО)

Садовий якраз вимикав мікрофон, але лайка пролунала

7 жовтня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Очільник Львівської міської мерії Андрій Садовий привселюдно вживав нецензурну лексику. Сталось це під час наради в  Львівській міській раді. Про це інформує  в соціальних мережах працівниця медіа Oleksandra Gubytska.

Садовий почав матюкатися під час сесії міської ради (ВІДЕО)

Андрій Садовий (фото з відкритих джерел)

Найвищий посадовець міста збирав до президії керівників впливових фракцій і, забувши, що мікрофон ще не вимкнений, привселюдно заматюкався.

Він оголосив про коротку перерву. І запросив очільників депутатських фракцій до президії.  І тут пішла нецензурна лексика, яку озвучив  міський голова.

З початку засідання, минуло лише півтори години обговорень.

Важливо, що Андрій Садовий очолює  місто з 2006 року.  На місцевих виборах  він здобув  перемогу над своїм головним суперником з партії "Європейська солідарність" Олегом Синюткою.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Андрій Садовий зізнався, чи піде знову в мериМер Львова Андрій Садовий вирішив знову спробувати свої сили в передвиборчій гонці. У свій день народження, який він відзначив напередодні, політик заявив, що піде на місцеві вибори 2020. Ця спроба знову сісти в крісло мера Львова буде для Андрія Садового вже четвертою. Три попередні були успішними. Політик вирішив спробувати сили й цього разу, хоча раніше вже натякав на те, що може і не вийти на старт мерських  перегонів. Пояснив міський голова, і чому не готовий поступатися своїм місцем іншому. Він запевняє, що повинен сам закінчити ті проєкти, які були розпочаті у Львові раніше. Це ремонти вулиць, удосконалення лікарні швидкої допомоги, а також будівництво сміттєпереробного заводу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини