Головна Новини Суспільство події Розстріляла інструктора в тирі: повідомили нові подробиці про 19-річну вбивцю із Полтави
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріляла інструктора в тирі: повідомили нові подробиці про 19-річну вбивцю із Полтави

Обвинувачена та її адвокат наполягали на зміні запобіжного заходу

31 серпня 2021, 18:05
Поділіться публікацією:

В місті Полтава продовжується судовий процес над 18-річною жителькою міста Дніпра, яка розстріляла 64-річного працівника місцевого тиру. Трагедія сталась більше року тому назад – взимку минулого року. Про це інформує  "Суспільне". 

Розстріляла інструктора в тирі: повідомили нові подробиці про 19-річну вбивцю із Полтави

Мотиви вбивства не відомі й досі (фото з відкритих джерел)

 На  цей раз суд вирішував чи знову продовжувати перебування обвинуваченої в слідчому ізоляторі. Її захисник намагався переконати суддю в протилежному, але це не вплинуло на його рішення.

Натомість суд прислухався до аргументів, з якими виступили прокуратура та потерпіла сторона – це члени родини загиблого. І продовжив строк перебування дівчини в камері. Вона перебуватиме  в ізоляторі до 25 жовтня цього року.

За словами, представника місцевої  прокуратури Ігора Степаненка, "обвинувачена представляє небезпеку на волі, адже не бездіятиме,а  тиснутиме на свідків трагедії".

Обвинувачена, яка холоднокровно розстріляла вже старшого за віком  інструктора спортивного закладу,вже більше року – в ізоляторі, допоки продовжується суд. Чому вона так поступила – встановлює слідство.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що на Полтавщині 25-річний син жорстоко вбив матір.На Полтавщині працівники поліції  по гарячих слідах розкрили вбивство. 25-річний молодик вбив свою  48-річну неньку.  Тіло без жалю приховав в сільській криниці. З заявою про те, що раптово зникла їх мама, звернулась дочка вбитої. Розповіла, що неньки вже немає тривалий час, на зв'язок з рідними вона не виходила. Правоохоронці  відразу почали розслідування і вже 17 серпня знайшли тіло селянки з ознаками насильницької смерті. Воно було приховане на дні криниці, також там були деякі речі покійної та документи. Руку на матір підняв її рідний син.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини