Головна Новини Суспільство події Губернатор Сергій Фургал замовив трьох бізнесменів і звалив провину на свого водія
commentss НОВИНИ Всі новини

Губернатор Сергій Фургал замовив трьох бізнесменів і звалив провину на свого водія

Слідчий комітет Росії знайшов вагомі докази того, що губернатор Хабаровського краю Сергій Фургал замовив трьох бізнесменів, які йому заважали

17 липня 2020, 09:41 comments1158
Поділіться публікацією:

У РФ затримали губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала, якого підозрюють у серії замовних вбивств. У слідчому комітеті запевняють, що володіють незаперечними фактами причетності чиновника до вбивства трьох бізнесменів і замаху на четверту людину. Про це повідомляє Слідчий комітет Росії на офіційному сайті.

Губернатор Сергій Фургал замовив трьох бізнесменів і звалив провину на свого водія

Правоохоронці переконані: Фургал у 2004-2005 роках, просуваючи свої комерційні інтереси, замовив підприємців Євгена Зорю, Олега Булатова та Олександра Смольського. Зоря завадив чиновнику, тому що судився з ним через залізобетонний завод. В результаті, його застрелили за день до винесення вердикту. Булатов був компаньйоном Фургала і підозрював його у вбивстві Зорі, за що, як кажуть копи, і поплатився.

Пізніше підозрюваний розширив бізнес і відкрив пункт приймання металу в Амурській області, де його конкурентом став бізнесмен Олександр Смольський. Але якщо йому вдалося вижити, під час замаху на підприємця загинув місцевий житель, провину за смерть якого взяв на себе водій Фургала.

Зараз губернатор перебуває в ізоляторі, а на його місце шукають т.в.о.

Раніше ми повідомляли, що губернатор Липецької області Росії Ігор Артамонов запропонував обробляти дезінфікуючими засобами місцевих жителів, які порушують режим самоізоляції. За інформацією російських ЗМІ, про те, що потрібно розпорошувати хімікати в "точках, де збирається публіка", чиновник заявив під час наради з мером Липецька. Аудіозапис потрапив в Мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини