Головна Новини Суспільство події Розповідає про вигаданих дітей: в Одесі жінка кілька років переслідує суддю, який розірвав її шлюб
commentss НОВИНИ Всі новини

Розповідає про вигаданих дітей: в Одесі жінка кілька років переслідує суддю, який розірвав її шлюб

Суддя Приморського суду Одеси Андрій Бойчук вже втретє звернувся до Вищої ради правосуддя

1 червня 2021, 13:48
Поділіться публікацією:

В Одесі суддю Приморського районного суду переслідує жінка, шлюб якої він розірвав кілька років тому. Зараз вона всім каже, що є його дружиною і розповідає про їх вигаданих дітей.

Розповідає про вигаданих дітей: в Одесі жінка кілька років переслідує суддю, який розірвав її шлюб

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Через ситуації, що склалася чоловік змушений був звернутися до Вищої ради правосуддя. Свою ситуацію він описав в скарзі.

Суддя Приморського суду Одеси Андрій Бойчук вже втретє звернувся до Вищої ради правосуддя. Він скаржиться на жінку, яка його переслідує, шантажує і називається його дружиною. Чотири роки тому суддя Андрій Бойчук розглядав судовий позов про розірвання шлюбу. З відповідною заявою звернувся колишній чоловік жінки-переслідувача, яка, до речі, була присяжного в Приморському суді. Вона була проти розлучення і просила дати час на примирення. Втім, вже на наступному засіданні жінка погодилася розлучитися, і суд прийняв відповідне рішення.

Через два місяці після розлучення жінка стала переслідувати суддю. Втім, чоловік такі залицяння серйозно не сприймав, поки вона не стала намагатися потрапити в його будинку, а також погрожувати його матері та знайомим.

Як повідомляли раніше в одному з тирів Полтави знайшли вбитим інструктора. Співробітники поліції вважають, що смертельні поранення йому нанесла імовірно 18-річна дівчина, яка прийшла в тир. Правоохоронці затримали дівчину. Її дії відповідно до ч.1 ст.115 КК кваліфікуються як умисне вбивство.

Затримана дівчина приїхала з Дніпра. За однією з версій, вона приїхала в Полтаву до хлопця, з яким познайомилася в соціальних мережах. Під час тренування почала стріляти в інструктора і хотіла поранити й іншого, але свідки встигли вирвати зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини