Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО)

Убитій було завдано понад 50 ножових поранень. Від отриманих ран жінка померла на місці події.

Звіряче вбивство сталося близько трьох років тому, 15 січня 2020 року, на вулиці ха-Галіль у Карміелі, що в Ізраїлі. Лише днями судовий процес було завершено, а вбивця почула вирок.

Повідомляється, що 4 грудня 2022 року окружний суд Хайфи засудив до 23 років в'язниці 32-річну Діну Злотник, яку визнали винною у жорстокому вбивстві її найкращої подруги 32-річної Шошани Менширової. Крім цього, злочинницю зобов'язали виплатити рідним убитої компенсацію у розмірі 150.000 шекелів або понад 44 тисячі доларів США.


Згідно з матеріалами справи, Діна Злотник та Шошана Менширова знали один одну з дитинства та були подругами. Дівчата проживали у Карміелі. Того фатального вечора подруги відпочивали в квартирі Манширової - вони вживали алкогольні напої і листувалися з чоловіками.

Якоїсь миті Діна запідозрила, що Шошана спілкується з її колишнім коханим і збирається з ним зустрітися. Дівчині це дуже не сподобалося і вона почала кричати на подругу, сказавши, щоб остання не сміла заводити роман з її екс-бойфрендом. На грунті ревнощів, між дівчататми раптово спалахнула сварка, яка переросла в серйозний конфлікт. Раптом Злотник схопила кухонний ніж і почала завдавати своїй подрузі множинні поранення. Загалом на тілі жертви правоохоронці виявили понад 50 ножових поранень.


Варто зазначити, що Злотник з особливою жорстокістю колола ножем жінку в ділянку шиї, голови та обличчя, а також грудної клітки, ніг та рук. Експерти повідомляли, що у вбитої були порізані очі, щоки, підборіддя та ніс. Шошана померла саме від ножових поранень у ділянку шиї, які виявилися несумісними з життям.

Після вбивства Злотник завдала собі кількох порізів і вирішила списати те, що сталося на самооборону - вона намагалася довести суддям, що просто захищалася від нападу Менширової, проте це виявилося брехнею.

Сусіди вбитої рано-вранці чули крики та звуки боротьби в квартирі Шошани, а потім на сходову клітку вийшла сама Злотник із закривавленими руками і попросила викликати поліцію, зізнавшись оточуючим у скоєному.

Тепер Злотник проведе за ґратами 23 роки. Через 13 років вона зможе подати прохання про помилування.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в США сталося масове загадкове вбивство студентів: подробиці, що шокують (ВІДЕО, ФОТО). Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. Злочинець продовжує розгулювати на волі.

Читайте також: У Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО). Кричущий інцидент стався днями біля узбережжя Лахад-Дату, що в Малайзії. Батько став свідком трагедії, але нічого не зміг вдіяти.