Головна Новини Суспільство події Російським окупантам не вдасться захопити Київ, бо захисники збудували надійну лінію оборони: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським окупантам не вдасться захопити Київ, бо захисники збудували надійну лінію оборони: подробиці

Українські спецпідрозділи кошмарять загарбників ночами, артилеристи влучно накривають ворога

8 березня 2022, 15:35 comments1658
Поділіться публікацією:

Українські військовослужбовці збудували міцну лінію оборони столиці і мужньо обороняють кожен сантиметр території Київщини від  російських агресорів, які так і  рвуться до Києва.

 Російським окупантам не вдасться захопити Київ, бо захисники збудували надійну лінію оборони: подробиці

Українські військові мужньо обороняють Київ (фото з відкритих джерел)

 Про це повідомив член Комітету українського парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський, відповідаючи на питання журналістів 24 каналу.

Як зазначив народний депутат, загарбники мають намір обступити столицю з напрямків на північному заході та північному сході, та оточити  напівкільцем. Але  захисники столиці завчасу подбали про  надійність нашої лінії оборони.

За словами Федора Веніславського, представники українських спецпідрозділів  кошмарять загарбників  ночами, не дають поспати, представники української артилерії  влучно  накривають ворога. Ситуація під  контролем. Можна сказати, що видно світло, просвітління і  про це швидко дізнаються всі  українці.

При цьому, окупанти і далі  чинять  військові злочини  на території Київської області та ведуть вогонь, вцілюючи в житлові будинки та завдаючи втрат серед  цивільного населення. Про це розповів голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

В нічні години у Макарові, Ірпені та Гостомелі, що на території  Бучанського району Київщини, йшли бої. Агресори розташувались разом з технікою на території  Немішаєвської громади та неподалік  населених пунктів Михайлівка-Рубіжівка та Буча.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Російські пілоти відмовляються бомбити українські міста: у чому причина.Більшість російських пілотів відмовляється здійснювати бойові польоти й бомбардувати українські міста. Таку заяву зробив у своєму Telegram-канал радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Green

8 березня 2022, 15:48

Хай попробуют зайти я их столовім ножом порешу.


Новини