Головна Новини Суспільство події Російські снайпери активізували свою діяльність на Донбасі: чи є втрати в ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські снайпери активізували свою діяльність на Донбасі: чи є втрати в ЗСУ

В результаті обстрілів помер український солдат

27 травня 2021, 15:32
Поділіться публікацією:

27 травня терористичні війська на Донбасі прицільно обстріляли позиції українських воїнів неподалік населеного пункту Новотошківське. Про це повідомляє прес-служба ОТУ "Північ".

Російські снайпери активізували свою діяльність на Донбасі: чи є втрати в ЗСУ

Російський солдат - фото з відкритих джерел

Внаслідок снайперського пострілу один військовослужбовець зі складу операції Об’єднаних сил отримав смертельне кульове поранення.

Військові зазначають, що на обстріл російсько-окупаційних військ ЗСУ відкрили вогонь у відповідь.

Наразі на місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку. Про це також повідомили представників ОБСЄ.

Нагадаємо, українська розвідника виявила значні поставки снайперської зброї для бойовиків на Донбасі з території Російської Федерації. За даними армійців, окрім зброї, росіяни завезли на непідконтрольні території ще й партії боєприпасів. Також Міністерство оборони має дані про те, що бойовики розгорнули інтенсивну кампанію з побудови інженерних укріплень. Детальніше дізнатися про ситуацію на Донбасі ви можете за посиланням.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому в Росії вважають, що Україна перекидає свою відповідальність за ситуацію в східних регіонах на Кремль. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як експерти оцінюють ймовірність розгляду теми Донбасу на одному зі всеукраїнських референдумів. Інформація про всі підводні камені цього процесу — у статті.

Додамо, що в районі проведення операції Об'єднаних сил обстріли, як і раніше, не вщухають. При цьому фіксується, що окупанти все частіше використовують міномети, а 24 травня навіть завдали удару по житловому будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини