Головна Новини Суспільство події Російські окупанти обстріляли завод у Тростянці: загинули люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти обстріляли завод у Тростянці: загинули люди

В результаті удару загинули три людини

9 березня 2022, 21:50
Поділіться публікацією:

Агресори з Росії  стріляли  по території колишнього заводу у місті Тростянець Сумського регіону.  Як результат несподіваної агресії,  загинули троє місцевих громадян, в тому числі неповнолітній мешканець міста. Про це інформують в пресслужбі   Тростянецької міської ради.

Російські окупанти обстріляли завод у Тростянці: загинули люди

Від рук військових РФ знову загинули українців (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, під час обстрілу, що здійснила ворожа  артилерія передобідньої пори, націливши удари на  територію  колишнього заводу "Електропобутприлад", загинуло троє  жителів міста. В їх числі  й неповнолітній городянин Біловол Ярослав Олександрович, якому ще навіть не було 14 років, особи  інших загиблих  встановлюють.

Також тут сповіщають, що під обстріли попали й постраждали два місцеві жителі, їх шпиталізували  до місцевого Тростянецького медичного закладу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Енергодарі окупанти обстріляли житлові будинкиНа території, де розміщений блокпост  міста Енергодар, продовжуються бойові дії. Йдуть обстріли, ворожі снаряди влучили в житлові помешкання, які загорілись. Про це в Телеграм  інформує мер Енергодара Дмитро Орлов. За його словами, на території блокпоста продовжується бій. Українські військові мужньо протистоять ворогові,  чинять все від них залежне, щоб агресор не попав  в місто. Також мер Енергодара інформує, що за попередніми даними в місті, на бульварі Каштановий та на вулиці Молодіжній під час обстрілів  зазнали руйнувань декілька будинків  Зокрема, за адресою: бульвар Каштановий, 6, в багатоповерхівці  почалася пожежа у квартирі 7-го  поверху. Рятувальники вже поїхали на місце біди.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини