Головна Новини Суспільство події Російські окупанти не дають мирним жителям покинути "Азовсталь"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти не дають мирним жителям покинути "Азовсталь"

Святослав "Калина" Паламар розповів, що російські окупанти не дозволяють мирним мешканцям покинути Маріуполь

20 квітня 2022, 22:26
Поділіться публікацією:

 За словами заступника командира полку "Азов" Святослава "Калини" Паламаря, російські загарбники не дають мирним жителям міста Маріуполь покинути територію підприємства "Азовсталь". Бо воно постійно обстрілюється ворогом. Про це розповів у своєму відеозверненні сам Святослав "Калина" Паламар.

Російські окупанти не дають мирним жителям покинути "Азовсталь"

Окупанти знову зірвали гуманітарний коридор (фото з відкритих джерел)

"Щодо цивільних на "Азовсталі". Вони не можуть покинути підвали, вони бояться, бо постійні обстріли, попри заяви РФ про дотримання режиму тиші. Безпечно покинути територію "Азовсталі" немає можливості", — зазначив  представник "Азова".

Паламар висловив свою думку, наголосивши, що провести евакуацію із знищеного міста  буде можливим при умові, що РФ  буде дотримуватись своїх зобов'язань. Це станеться при умові, коли до  евакуації вдасться долучити третю країну.

"Лише таким чином та за підтримки третьої сторони цивільні вийдуть з заводу. Ми їх не тримаємо, ми просимо їх випустити... Ми закликаємо весь цивілізований світ долучитися до гарантій безпеки", — підсумував заступник командира "Азову".

Важливо, що  сьогодні зранку була оприлюднена інформація, що Україна та Росія досягнули домовленостей про гуманітарний коридор для евакуації   з підприємства "Азовсталь". Але, ввечері повідомили, що загарбники порушили свої обіцянки і евакуація не відбулась. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що евакуація з Маріуполя не відбуласяУ Маріуполі російські військові 19 квітня оголосили "режим тиші", щоб забезпечити мирним мешканцям міста вихід з укриттів заводу "Азовсталь", але розпочали артобстріл зони меткомбінату. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини