Головна Новини Суспільство події Російські окупанти катували людей в одному з підвалів на Київщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти катували людей в одному з підвалів на Київщині (ВІДЕО)

Звірства російських окупантів під Києвом

3 квітня 2022, 21:25
Поділіться публікацією:








Російські агресори в місті Буча, облаштували казарму в підвальних приміщеннях одного  з будинків, неподалік була  катівня, де знищували цивільних жителів області. Про це у відеорепортажі зі звільненого містечка розповіли представники Військового телебачення  нашої країни.

Російські окупанти катували людей в одному з підвалів на Київщині (ВІДЕО)

Стали відомі звірства російських окупантів (фото з відкритих джерел)

Загарбники позв’язували  українським бранцям  руки, ставили на коліна  біля стіни і цілились в голову. У підвалі знайшли п'ять тіл.

"Коли зайшли на їхнє місцеперебування, де вони базувалися, де вони жили, де в них був штаб, я так розумію, в них там був окремий кабінет для фахівця з Федеральної служби безпеки. Була кімната для допитів, а в сусідній кімнаті – п'ять замордованих цивільних осіб зі зв'язаними руками і простреленими головами в потилицю", –  зазначив  представник ЗСУ, які  звільнили місто.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про масові звірства росіян проти цивільних українцівЗ визволенням населених пунктів Київської області розкрилася маса звірств, які творили російські окупанти. Тіла сотень убитих мирних жителів зі зв'язаними ззаду руками були скинуті до братських могил. На звірства рашистів відреагувала навіть голова МЗС Британії Ліз Трасс. Чи можуть нові факти тих жахів, які несе Росія, спонукати світ до надання ще більшої допомоги Україні у цій війні? Як слід поводитись у майбутньому нашій країні з усіма, хто чинив злодіяння на українській землі? Політолог, експерт з питань російської агресії проти України Віктор Каспрук упевнений, що звірства російської терористичної армії, що розкрилися після звільнення Київської області, говорять про те, що готує Російська Федерація для всієї України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини