Головна Новини Суспільство події Росіянка залишила новонароджену дитину в туалеті аеропорту Анталії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка залишила новонароджену дитину в туалеті аеропорту Анталії

Жінка збиралася полетіти до Москви разом із матір'ю

сьогодні, 17:14
Поділіться публікацією:

Двоє росіянок затримано після інциденту з виявленим у туалеті аеропорту Анталії немовлям. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення агентства DHA.

Росіянка залишила новонароджену дитину в туалеті аеропорту Анталії

Катерина Бурнаскіна. Фото: DHA

Турецькі ЗМІ раніше повідомляли, що прибиральник виявив у туалеті аеропорту новонароджену дитину. Незабаром поліція затримала, ймовірно, матір дитини та ще одну громадянку росії, які йшли на паспортний контроль і нібито збиралися вилетіти до Москви.

Так, 28-річну росіянку Катерину Бурнаскіну, затриману після того, як було встановлено, що вона залишила новонароджену дитину в туалеті для інвалідів в аеропорту Анталії, було заарештовано.

У ході розслідування, проведеного поліцією за заявою, було встановлено, що дитину покинула громадянка росії Катерина Бурнаскіна за 12 хвилин до того, як її знайшли. Встановлено, що Катерина Бурнаскіна, яка покинула дитину, разом з матір'ю Оленою Бурнаскіною швидко попрямувала до паспортних стійок і завершила процедуру виїзду з країни. Катерину Бурнаскіну та її матір, які готувалися вирушити до Москви, затримали співробітники відділення поліції аеропорту Анталії. Новонароджену дитину також було доставлено до лікарні після надання першої допомоги медичними бригадами. Мати малюка, Катерину Бурнаскіну, доправили до іншої лікарні та надали допомогу.

Олена Бурнаскіна, яку направили до будівлі суду у понеділок увечері після процедур у відділенні поліції, було заарештовано. Катерину Бурнаскіну, яку доставили до поліції після лікування в лікарні, заарештувала чергова суддя, до якої її направили вчора ввечері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини