Головна Новини Суспільство події Росія забирає найкраще: у Маріуполі під завалами будинку загинула юна гімнастка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія забирає найкраще: у Маріуполі під завалами будинку загинула юна гімнастка (ФОТО)

Тренерка з художньої гімнастики Анастасія Мещаненкова розповіла про трагедію

23 березня 2022, 23:14
Поділіться публікацією:
Росія продовжує бомбардувати Маріуполь. Так, під час чергового нальоту російських агресорів, снаряд у Маріуполі влучив у будинок, де проживала юна гімнастка Катерина Дяченко. Будинок, де проживала дівчина, обвалився після потрапляння снаряду. Про трагедію повідомила тренерка з художньої гімнастики Анастасія Мещаненкова у своєму Інстаграмі.
З-під завалів рятувальники дістали уже мертве тіло дитини. Дівчинка народилася у 2011 році.
"У Маріуполі загинула вихованка моєї одногрупниці. Цьому може бути якесь виправдання? Подивіться на цю талановиту дівчинку. Вона повинна була підкорювати сцени й дарувати усмішку світу! У чому винні діти? Я вірю, що для кожного, хто причетний до цього злочину, знайдеться місце в пеклі. І якнайшвидше",- написала тренерка.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у МВС розповіли, за що йдуть бої у Маріуполі та яка кінцева мета Путіна. У Маріуполі посилилися бої за "Азовсталь". Справжня мета президента РФ Володимира Путіна – не "демілітаризація", як каже російська пропаганда, а деіндустріалізація України.  Таку думку під час загальнонаціонального телемарафону висловив радник голови МВС Вадим Денисенко. Раніше зазначалося, що російські окупанти влаштовують бомбардування Маріуполя, задіюючи для цього 25 винищувачів, які вирушають на Маріуполь з окупованого Севастополя. У Кремлі кинули всі сили на те, щоби встановити повний контроль над містом. Повідомляється, що місто оточене елітними російськими військами, чисельністю до 14 тисяч. Внаслідок обстрілу, 80% житлового фонду міста повністю зруйновано. Також окупаційні війська не йдуть на те, щоби дозволити мирним громадянам України масово залишити місто.
 

Росія забирає найкраще: у Маріуполі під завалами будинку загинула юна гімнастка (ФОТО)

Катерину Дяченко знайшли під завалами її будинку (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини