Головна Новини Суспільство події Росія приховано завезла в ОРДЛО техніку та пальне: що ще з’ясували розвідники
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія приховано завезла в ОРДЛО техніку та пальне: що ще з’ясували розвідники

Росія продовжує таємно підтримувати бойовиків на Сході України, постачаючи їм пальне, зброю та техніку - розвідка

4 лютого 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України оприлюднили докази того, що впродовж січня Російська Федерація стягувала на окуповані українські території техніку, зброю та пальне. Про це йдеться на офіційній сторінці ГУР у Facebook, передає портал "Коментарі". 

Росія приховано завезла в ОРДЛО техніку та пальне: що ще з’ясували розвідники

Росія завозить на Донбас пальне та техніку. Фото з відкритих джерел

За даними розвідників, у січні російська сторона завезла на непідконтрольні території Луганської та Донецької областей близько 9 тисяч тонн пального, боєприпаси, озброєння, декілька танків, броньованих машин, безпілотники та артилерійські установки. 

"Зокрема, у січні окупанти приховано завезли залізничним і автомобільним транспортом з території РФ до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів до 9 тис. тонн пального, декілька одиниць танків і броньованих машин, самохідних артилерійських установок, безпілотних літальних апаратів російського виробництва, інше озброєння та боєприпаси, у тому числі для артилерійських систем і мінометів", — йдеться у звіті ГУР.

Також наприкінці січня бойовики запросили у Збройних Сил Російської Федерації додаткове озброєння, а також запчастини для ремонту військової техніки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що Сполучені Штати отримали розвіддані про план Росії сфабрикувати привід для вторгнення в Україну з використанням фейкового відеоНібито на відео мають бути обстріли житлових кварталів Донбасу українською армією, зокрема із застосуванням безпілотників "Байрактар" та іншої зброї, яка є на озброєнні української армії.

Читайте також: Китай вимагатиме у НАТО не приймати нових членів: про що домовився Путін з Сі Цзіньпін





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини