Головна Новини Суспільство події Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу: подробиці

На ситуацію з дітьми відреагував Уповноважений президента України з прав дитини

15 березня 2021, 15:33 comments2634
Поділіться публікацією:

Користувачів популярних соціальних мереж не на жарт схвилювала новина про те, що 8-річна дівчинка Мілана М* перебуває у стосунках із 13-річним підлітком Пашею П*. Пара активно демонструє подробиці свого життя, розміщує фотографії поцілунків і обіймів, передає ТСН.ua.

Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу: подробиці

Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу - фото: 24 Канал

За даними видання, восьмирічна дівчинка має досить велику аудиторію в Instagram — понад 480 тисяч підписників, а також близько шести мільйонів фоловерів на популярному сервісі з розміщення відеороликів. Саме тут вона активно ділиться подробицями особистого життя.

Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу: подробиці - фото 2

Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу: подробиці - фото 3

Фотографії викликали шквал обговорень серед користувачів, оскільки більшість вважають, що подібні стосунки неприпустимі для дітей такого віку. Втім, на ситуацію з дітьми відреагував Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

"З цього приводу звернувся до Генпрокуратури, МВС і кіберполіції", — сказав чиновник.

Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу: подробиці - фото 4

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в столиці італійського острова Сицилія Палермо десятирічна дівчинка померла після того, як спробувала повторити небезпечний челендж в популярній соцмережі TikTok. За інформацією джерела, дівчинка намагалася виконати Blackout Challenge. Його суть полягає в тому, щоб душити себе кілька секунд, до втрати свідомості. Юна італійка взяла пасок, і обмотавши його навколо шиї, стала себе душити. Необережність призвела до асфіксії. За словами медиків, дівчинка задихнулася. Її виявила у ванній кімнаті молодша сестра. Прокуратура відкрила розслідування за фактом смерті дитини. Повідомляється також, що Італія оголосила про тимчасове заблокування доступу до TikTok для користувачів, вік яких не може бути визначений.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини