Головна Новини Суспільство події Робота дістала: бортпровідник послав пасажирів літака
commentss НОВИНИ Всі новини

Робота дістала: бортпровідник послав пасажирів літака

Співробітник авіакомпанії перед звільненням обматюкав пасажирів

2 листопада 2020, 11:10
Поділіться публікацією:

Курйозний інцидент стався на борту одного з пасажирських авіалайнерів компанії British Airways. Один із співробітників по обслуговуванню пасажирів вирішив звільнитися. Втім, тихо це зробити чоловік не збирався — перед тим, як покинути робоче місце він вирішив "відірватися" і вилаяв матом клієнтів авіакомпанії. Відповідне відео опублікував 28-річний Коннор Скенлон. Інцидент стався в аеропорту Бен-Гуріон в Ізраїлі. Про це передає Debate.

Робота дістала: бортпровідник послав пасажирів літака

На оприлюдненому відео чутно, як Коннор Скенлон дякує та одночасно посилає мандрівників, які покидають лайнер. "Всього доброго, спасибі вам і пішли на хрін", — говорить він.

Втім, згодом уже колишній стюард вирішив вибачитися і визнав, що не повинен був грубіянити безневинним пасажирам. Видання зазначає, що невдоволення співробітників авіакомпаній наростає через те, що керівництво приймають все більше обмежень через пандемію коронавірусу.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше потенційний кандидат в мери Києва  обматюкав колишнього нардепа Лещенка. Народний депутат Олександр Дубинський, він же потенційний кандидат в мери Києва від "Слуги народу", спростував інформацію про те, що хоче отримати громадянство Румунії. Причому зробив це досить різко. До колишнього нардепа Сергію Лещенка, який і поширив відповідну інформацію, Дубинський звернувся у своєму Telegram з матами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини