Головна Новини Суспільство події Ремонт у Верховній Раді: стало відомо, скільки витратять на кулуари нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремонт у Верховній Раді: стало відомо, скільки витратять на кулуари нардепів

Парламент планує оновити кулуари на загальну суму більш як 41 млн. гривень

5 листопада 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

Український парламент планує оновити кулуари на загальну суму більш  як 41 млн. гривень. Всі необхідні будівельні та реставраційні роботи виконуватиме приватне товариство, яке стало переможцем тендеру.

Ремонт у Верховній Раді: стало відомо, скільки витратять на кулуари нардепів

Верховна Рада України (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує РБК-Україна, оприлюднюючи  інформацію, яка розміщена в системі Prozorro.

Замовником реконструкції виступає Департамент справ апарату парламенту. Переможцем тендеру визначено компанію "Бриліантс Груп, яка приступить до виконання запланованого і буде оновлювати третій поверх парламентського будинку на вулиці Грушевського, 5. Зокрема, тут планують поліпшити умови для роботи працівників українських медіа і обладнати там пресцентр. На ці роботи  витратять немалу суму – понад 41  млн гривень.

Варто зазначити, що головними  конкурентами фірми — переможця тендеру були представники проєктувальника "Грін маєток" та ФОПу Карімов Олександр Вікторович із Києва. Ніхто з них не думав зменшувати ціни під час аукціону.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Верховна Рада прийняла проект держбюджету на наступний рікНародні депутати ухвалили в першому читанні проєкт Закону про Державний бюджет України на 2022 рік (№ 6000) за основу. "За" документ проголосувало 264 депутати. З партії "Слуга народу" проголосувало 223, з партії "Батьківщина" — 2, з партії "За майбутнє" — 12, з партії "ДОВІРА" -  16 та ще 11 позафракційних депутатів.  Відомо, що "за" проголосували члени фракції "Батьківщини" — Мейдіч і Яценко. Фракція "Європейської Солідарності" розкритикувала проєкт бюджету та проголосувала "проти". У фракції ОПЗЖ — 12 депутатів проголосували "проти", сім — утрималися. Дмитро Разумков проголосував "за". Не голосувала фракція "Голосу".   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

5 листопада 2021, 23:31

Перевешать бы всех депутатов во главе зеленым дерьмом на фонарных столбах вдоль Крещатика!


Новини