Головна Новини Суспільство події Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського

Світові та українські політики і державні діячі відреагували на трагедію в Броварах, в наслідок падіння вертольота загинуло 16 людей, включно з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським, Євгеном Єніним та Юрієм Лубковичем.

18 січня 2023, 12:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

18 січня в Броварах зазнав авіакатастрофи вертоліт на якому перебував міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. За повідомленням МВС в наслідок падіння вертольота загинуло щонайменше 16 людей, зокрема троє дітей. Українські та світові політики відреагували на трагедію в Україні. Про їх реакцію повідомляє портал "Коментарі".

Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського

Трагедія в Броварах. Фото з відкритих джерел

Вранці 18 січня гелікоптер упав на територію дитячого садка міста Бровари. В авіакатастрофі загинув міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський та ще 15 людей. Політики та державні діячі висловили свої співчуття сім'ям загиблих.

"Мої друзі, державні діячі України – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, Євген Єнін та Юрій Лубкович загинули в аварії вертольота у Броварах. Також загинули всі, хто був на борту гелікоптера. Ми завжди будемо пам'ятати вас. Ваші родини завжди будуть під захистом друзів і держави. Вічна пам'ять вам, друзі", — пише радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

 Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського - фото 2

"Щойно почула про аварію гелікоптера в Україні. Найглибші співчуття Денису Шмигалю, українському народу та родинам загиблих. Естонія сумує разом з вами. Ще одне трагічне нагадування про неймовірно високу ціну, яку сплачує Україна під час боротьби за свободу проти Росії", — пише прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас.

Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського - фото 3

"Звістка про смерть Дениса Монастирського, Євгена Єніна та Юрія Лубковича мене глибоко вразила. Мої співчуття родинам усіх жертв цієї трагедії. Денис – справжній український герой", — повідомляє Комісар ЄС із внутрішніх справ Ільва Йоханссон.

Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського - фото 4

"З жахом дізнався про смерть міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського та його заступника Євгена Єніна. Вони були чудовими партнерами та друзями. Мої глибокі співчуття рідним і близьким", — посол ЄС в Україні Матті Маасікас.

Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського - фото 5

"Трагічна новина про аварію вертольота в Україні сьогодні вранці, яка забрала життя міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, членів його команди та мирних жителів. Денис був справжнім другом Великої Британії. Ми готові підтримати Україну чим зможемо", — висловлює співчуття міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі.

Реакція політиків на авіакатастрофу в Броварах та смерть Монастирського - фото 6


"Мої щирі співчуття родинам усіх загиблих. Доручив негайно створити спеціальну групу для детального розслідування всіх обставин трагедії", — реагує на авіакатастрофу Денис Шмигаль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про причини аварії та куди летіло керівництво МВС.

Також "Коментарі" писали про реакцію Папи Римського на трагедію в Дніпрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 січня 2023, 13:20

Про дітей ці організми ні слова не сказали. Звичайні для них нічого не варті. Малоправославія без майбутнього. Звичайний інструмент глобального переділу.


Новини