Головна Новини Суспільство події Рабінович заклеїв собі рот у прямому ефірі: навіщо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Рабінович заклеїв собі рот у прямому ефірі: навіщо (ВІДЕО)

Нардеп нагадав про закриті канали за рішенням РНБО заклеєним ротом

10 вересня 2021, 16:54
Поділіться публікацією:








Опозиційний політик, парламентарій від ОПЗЖ Вадим Рабінович, який був учасником  політичної дискусії в прямому ефірі на каналі "Україна 24", затулив собі рот пластиром. І таким чином спілкувався зі своїми опонентами.  Вчинив він так, протестуючи проти закриття двох телеканалів, які попали під санкції РНБО, власником яких є Віктор Медведчук. Політик саме так проявив солідарність із журналістами двох ЗМІ, які за критику влади позбавлені можливості працювати.

Рабінович заклеїв собі рот у прямому ефірі: навіщо (ВІДЕО)

Рабінович специфічно "нагадав" про закриті канали Медведчука фото: скріншот

 Важливо, що в прямому ефірі запрошені політики та експерти обговорювали візит президента до Америки та досягнуті під час нього домовленості.

Представник  ОПЗЖ, виступаючи в ефірі з пластиром на обличчі, ще раз звернув увагу суспільства на припинення мовлення в ефірі цих каналів. І подякував працівникам "України 24" за те, що не побоялись і запросили його на передачу. Це — вияв мужності, сказав парламентарій.

За словами пана Рабіновича, тиск на свободу слова керівництво держави здійснює, накладаючи санкції та  припиняючи мовлення в ЗМІ, які критикують дії влади. Тому, аби підтримати позбавлених роботи журналістів, він заліпив і собі рот пластиром.

 Зокрема, парламентарій відзначив, що з задоволенням дивиться  цю передачу і вдячний її авторам за професіоналізм.

За словами опозиційного політика, він висловлює протест "стосовно цих 1500 і під час ефіру сидить тут, так само як це робить 9/10  держави – із заліпленим ротом".

Нагадаємо, що виданню "Коментарі" Вадим Рабінович прокоментував рішення суду щодо Медведчука. Політик розповів про нові подробиці справи Віктора Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини