Головна Новини Суспільство події "Псячою мовою не спілкуюся": олімпійський чемпіон зі Львова потрапив у скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

"Псячою мовою не спілкуюся": олімпійський чемпіон зі Львова потрапив у скандал

Спортсмен вульгарно висловився про державну мову

19 серпня 2021, 21:12
Поділіться публікацією:

Олімпійський чемпіон, мешканець міста Львова Дмитро Грачов, переписуючись з колишнім депутатом ВР Володимиром  В'язівським та обговорюючи фінансові справи, вульгарно висловився про державну мову. Так і заявив народному обранцеві, що "псячою мовою не спілкуюся". Про цей неприємний інцидент В'язівський написав в соціальній мережі Facebook. Та розмістив скриншоти листування.

"Псячою мовою не спілкуюся": олімпійський чемпіон зі Львова  потрапив у скандал

Дмитро Грачов (фото з відкритих джерел)

 Бронзовий призер Олімпіади мав борг. Позичив у Володимира 4500 зелених. Звичайно, що чоловік врешті зажадав, щоб спортивний тренер повернув йому гроші.  І тут почалося. Олімпієць забажав спілкуватися із знайомим російською. І висловив абсурдну пропозицію: забрати суму на Красній площі в Москві.

 Продовжуючи зі співрозмовником цю розмову про фінансовий борг, Грачов  знову нагадав про свою вимогу спілкуватись російською мовою і додав: "Нормально говори, псячою мовою не спілкуючись".

”Псячою мовою не спілкуюся”: олімпійський чемпіон зі Львова  потрапив у скандал - фото 2

”Псячою мовою не спілкуюся”: олімпійський чемпіон зі Львова  потрапив у скандал - фото 3

 Від себе екснардеп додав наступне: "Суспільство цікавить Ваша думка: чи варто запрошувати на урочистості з нагоди незалежності олімпійців, які в приватному спілкуванні зневажають Україну, українську мову. Чи варто таких олімпійців допускати до тренувань дітей, лекцій та інших публічних заходів".

 Відомо, що  Дмитро Грачов став бронзовим призером Олімпіади-2004 в Афінах. Навчався в Львівському державному університеті фізкультури. Спортивну славу здобув, будучи вихованцем спортивної  спільноти "Динамо". Також він був визнаний  лучником №1 в Україні. Тепер  екс-олімпієць  працює тренером  в місті  Львові.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло своїх читачів про те, що Зеленський потрапив у скандал через вишиванку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

20 серпня 2021, 15:07

Про псячий язык пять балов! Добавить нечего все в точку!)))) Навязывайте дальше вашу мову))) Пока от мовноблеющих рыгать хочется, хотя раньше разницы не было совсем. Спасибо вам мовноблеющее быдло, что объяснили кто вы и как с вами скотами нужно себя вести)))Давайте дальше кастрюлеголовые жгите!)))

Влад

20 серпня 2021, 00:33

Истина, СУПЕР...!!!

Влад

20 серпня 2021, 00:32

Цей недоношений п@дар краще би розповів про свій кацапомордий козлячи язик....!!! А якщо повернеться до Львова, його язик відріжуть, щоб сипиляв до скону...!!! Кацапоморда погань...!!!

Истина

19 серпня 2021, 22:36

И без украинофобства в переписке понятно, что это имбецил, это просто завершающий штрих портрета, этого парнокопытного. Лишить всех званий и наград, конфисковать имущество, лишить гражданства и пинком под зад в банановые республики.

Сергій

19 серпня 2021, 22:29

Чмо москальське

Сергій

19 серпня 2021, 22:29

чмо москальське


Новини