Головна Новини Суспільство події Протестувальники в Вірменії захопили будівлю уряду і висунули владі свої вимоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Протестувальники в Вірменії захопили будівлю уряду і висунули владі свої вимоги

З трибуни парламенту постійно чутні образи влади

10 листопада 2020, 04:09 comments1508
Поділіться публікацією:

Всередині будівлі парламенту Вірменії натовпу протестувальників вимагають якнайшвидшого прибуття військового керівництва країни на чолі з прем'єр-міністром Ніколом Пашіняном. Про це повідомляє "Спутнік.Арменія".

Протестувальники в Вірменії захопили будівлю уряду і висунули владі свої вимоги

Протестувальники також увірвалися в зал засідань Національних Зборів. Вони зайняли президію, трибуни і місця депутатів, хаотично викрикують різні заклики, розбираються між собою і впадають пластиковими пляшками. З трибуни парламенту також звучить нецензурна лайка і образи.

Деякі вимагають явки в парламент начальника Генштабу ВС Оніка Гаспаряна, інші ж вимагають від депутатів терміново з'явитися на роботу, оскільки вважають, що вони можуть скасувати підписану Ніколом Пашіняном спільно з президентами Росії і Азербайджану заяву щодо Карабаху.

Як раніше повідомляли "Коментарі", демонстрації в Вірменії почалися після того, як прем'єр-міністр Нікол Пашинян оголосив про припинення військового конфлікту в Нагірному Карабасі. На вулиці Єревану відразу вийшли натовпи демонстрантів , не згодних з таким рішенням влади. На одній з вулиць була затримана машина спікера парламенту Арарату Мірзояна, після чого політика жорстко побили . Потім виступив сам Пашинян, який зажадав від усіх розійтися по домівках і спробував пояснити причину, чому Вірменія відмовилася продовжувати конфлікт в Нагірному Карабасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини