Головна Новини Суспільство події Протест проти дій влади: власник "євробляхи" спалив своє авто та зняв все на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Протест проти дій влади: власник "євробляхи" спалив своє авто та зняв все на відео

Чоловік обурився високою вартістю розмитнення

20 жовтня 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

Чоловік, який мав у власності авто з європейськими номерами, спалив його на знак протесту проти великих цін на розмитнення машини. У такий спосіб власник "євробляхи" висловив свій протест. Кадри з'явилися на сторінці "Авто Євро сила" у Facebook.

Протест проти дій влади: власник "євробляхи" спалив своє авто та зняв все на відео

Власник "євробляхи" спалив своє авто (фото з відкритих джерел)

У дописі під відео звинувачують парламентарія Олександра Ковальчука, бо саме він прописав у його законі, що "авто нижче "євро 2" не може бути ні розмитнено, ні вивезено з України".

"Президент доручив депутатам зробити доступне розмитнення, депутат Мар’ян Заблоцький зробив, як в усьому світі 30% (ПДВ + Мито), а депутат Ковальчук, на догоду автоолігархам, взяв і все перекреслив  своїм недолугим законом, по якому люди не можуть розмитнитися і від відчаю палять авто",- пишуть автори посту.

У коментарях думки  користувачі соціальної мережі розділилися. Одні підтримують вчинок чоловіка.
"Привезіть все дружно до Києва і там спаліть під радою і вас бистренько почують", "Потрібний закон, який дозволить відкликати депутата з ВР", "Думаю, що з листопада буде гарячіше. Це лише початок. Скільки мільйонів авто не можливо розмитнити з різних причин, Куди наша країна котиться? І наш народ як покірні вівці спустили голови і йдуть куди поганяють. Коли це закінчиться",- пишуть користувачі.

А інші засуджують, мовляв, спалити то не вихід.

"Штрафувати треба таких нерозумних людей за забруднення екології такими підпалами",
"Та розбери продай по запчастинах вернеш свої 500$ доклади і купи машину, а не підпалюй. Для чого палить краще відали б людям яки хочуть, але не можуть мати", "Не знаю, можливо і безвихідь! Але завжди є але! Тобто замість того щоб підпалити міг здати по деталях плюс металолом і відбити тих 500 дол. В цьому випадку враження проплаченої акції протесту. Не такими методами слід боротися",- пишуть інші користувачі.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про розмитнення авто на єврономерах, названа популярна причина відмови в легалізації транспорту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини