Головна Новини Суспільство події Прокурор забрав собі 8 кілограмів золота під час незаконного обшуку
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокурор забрав собі 8 кілограмів золота під час незаконного обшуку

Колишньому прокурору повідомлено про підозру у заволодінні майном та службовому підробленні документів

15 серпня 2022, 21:28 comments1040
Поділіться публікацією:

Колишній прокурор  вкрав 8 кг золота, яке він  забрав  з  банківського сейфа, підробивши документи  під час процедури  обшуку. Про це повідомляють в Національному  антикорупційному  бюро України.

Прокурор забрав собі 8 кілограмів золота під час незаконного обшуку

Прокурор незаконно присвоїв 8 кг золота (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою слідчими бюро інформацією, в  2019 р.  працівник прокуратури  (це на час  вчинення злочину) проводив процедуру  обшуку  в індивідуальному сейфі  одного з банків. Саме там він  незаконно привласнив 8 кг злитків золота, які вартували  більше 11,8 млн грн.  Аби реалізувати  свій  задум,  прокурор  сфальсифікував  службову документацію, вніс туди дані, що це вартісне майно належало  іншому  громадянину, що не мав   ніякого відношення  до цієї індивідуальної банківської  скриньки.

Розслідувати  ці факти працівники НАБУ розпочали, отримавши   заяву  рідних  обкраденого  власника золота.

В понеділок, 15 серпня, НАБУ та САП проінформували  про підозру  колишнього працівника Генеральної прокуратури  про  заволодіння майном та службове  підроблення документів. Дії  підозрюваного кваліфікуються  за ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запорізькій області затримали зрадникаБійці Сил оборони на Запорізькому напрямі продовжують проведення оборонної операції. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук. Також стало відомо, що у Запорізькій області співробітники СБУ затримала колаборанта, який був депутатом Великобілозерської сільської ради. Він добровільно перейшов на бік ворога і почав співпрацювати з окупаційною владою. Зрадник був директором та співвласником сільськогосподарського підприємства в районі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини