Головна Новини Суспільство події Прокуратура не може знайти новорічну ялинку за 5 млн на Центральному вокзалі Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура не може знайти новорічну ялинку за 5 млн на Центральному вокзалі Києва

Солом'янська окружна прокуратура підозрює розкрадання 5 мільйонів гривень під час встановлення новорічної ялинки

24 грудня 2021, 01:00
Поділіться публікацією:

Солом'янська окружна прокуратура підозрює розкрадання 5 мільйонів гривень під час встановлення новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі Києва. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Прокуратура не може знайти новорічну ялинку за 5 млн на Центральному вокзалі Києва

Ялинка - фото з відкритих джерел

"Досудовим розслідуванням встановлено, що відповідно до договорів, укладених Філією "Вокзальна компанія" АТ "Укрзалізниця", роботи з встановлення новорічної ялинки мали завершитися до 17 грудня 2021 року. Проте під час огляду приміщення 22 грудня ялинка виявлена не була", — йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Слідчі дії щодо з'ясування обставин та притягнення винних до відповідальності продовжуються.

Нагадаємо, не за горами 2022 рік, який пройде під знаком Чорного Водяного Тигра. І щоб задобрити новий символ року, потрібно правильно підготуватись до його зустрічі. Експерти розповіли, які іграшки краще не вішати на новорічну ялинку. Щоб не розгнівати Тигра, постарайтеся цього року обійтися без яскравої мішури, зокрема, пухнастих "дощів" на новорічному деревці. Мудрому та інтелігентному Тигру такі прикраси можуть здатися несмаком. Також експерти радять дотримуватися одного стилю під час прикраси ялинки, тобто, не змішуйте радянські скляні іграшки, саморобні брязкальця та сучасні кульки чи сніжинки. Така різноманітність може розгнівати новий символ року.

Ще варто відмовитися від іграшок червоного та жовтого кольору, оскільки вони уособлюють стихію Вогню, яка протилежна майбутньому знаку. Такі прикраси не задобрять Синього Водяного Тигра. Крім того, не вішайте на новорічну ялинку іграшки у формі інших символів, наприклад, щури чи свині та інших знаків китайського гороскопу. Тигр — горда тварина і не зазнає суперництва. А ось фігурки тварин із сімейства котячих на деревці будуть доречними.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини