Головна Новини Суспільство події Прикарпатське село атакують вовки: місцеві жителі в паніці
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикарпатське село атакують вовки: місцеві жителі в паніці

На щастя, поки обійшлося без людських жертв

3 грудня 2020, 10:16
Поділіться публікацією:

Жителі села Ворохта, що на Прикарпатті, дуже налякані присутністю нових "гостей" на території своїх дворів. Жертвами вовків стали вже десятки собак, адже вони не можуть протистояти хижакам, які, здається, не збираються зупинятися.

Прикарпатське село атакують вовки: місцеві жителі в паніці

ФОТО: З відкритих джерел

Двох тварин, які нишпорили в одному з дворів Прикарпатського села, зафіксували камери відеоспостереження, встановлені на одному з будинків. Місцеві жителі припускають, що це вовки або здичавілі собаки. До цього часу жителі Ворохти не пригадують такого випадку.

Один з місцевих розповідає, що прокинувся серед ночі від дивного шуму, відразу не зрозумівши що трапилося. І тільки зранку виявив відсутність свого пса в будці та розірваний ланцюг. Чоловік стверджує, що таке міг зробити тільки вовк.

Жителі розташованого неподалік району 10-го кілометру розповіли, що зіткнулися з вовками ще навесні — тепер деякі місцеві стримають своїх псів в залізних вольєрах.

Лісники та представники місцевої влади запевняють, що в цьому році кількість хижаків збільшилася втричі, і допускають, що вовки могли мігрувати з сусідньої Румунії. Сільський голова Олег Дзем'юк зазначив потенційну загрозу вовків для місцевих жителів, адже об'єктом полювання тварин може стати й людина. Місцева влада має намір звернутися до Міністерства екології для дозволу відстрілу невеликої кількості вовків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що жителю Шотландії вдалося зняти рідкісну білку-альбіноса. За офіційними даними, у всій Британії живе не більше 50 таких гризунів, а народжуються вони з ймовірністю 1 до 100 тисяч.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини