Головна Новини Суспільство події Прихильник Гордона набив тату із його зображенням (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильник Гордона набив тату із його зображенням (ФОТО)

У цьому татуюванні є одна цікава деталь

21 грудня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Відомий журналіст Дмитро Гордон виставив в соціальних мережах, зокрема, на своєму блозі світлину, на якій зображено тату, яке зробив собі його фанат, пише "Уніан".

 Прихильник Гордона набив тату із його зображенням (ФОТО)

Дмитро Гордон (фото з відкритих джерел)

Цей прихильник телеведучого  тепер має це зображення на власному обличчі. Тут  присутня одна цікавинка – одне око відомого журналіста звичайне, а інше – набите, як в Термінатора.

 "Ось такі тату люди наносять", — написав під світлиною Гордон.

Шанувальники висловлювали з цього приводу різні думки. Один навіть назвав фото "Гордонатор", інший висловився, що б’є, означає, що любить, по іншому не можна сказати.

Ще були інші варіанти на влучність вчинку фаната: "Кіборг помножений на вічність", "Ви людина або Термінатор?", "Жах, чому люди своїм життям не живуть?", "Гордон — "вирви око".

 Прихильник Гордона набив тату із його зображенням (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що журналіст Гордон розповів, що через його позицію щодо Офісу президента тепер його постійно критикують у "Студії Квартал 95".За його словами, він не переймається тим, що читає про себе в деяких ЗМІ, де публікують те, що спускають із Банкової. Відомий український журналіст, бізнесмен Дмитро Гордон зізнався, що йому дуже боляче чути від акторів "Студії Квартал 95" закиди на свою адресу, але образи та агресії в їхній бік він не відчуває і, як і раніше, їх любить і цінує. Він зазначив, що його також не засмучує, що талановиті хлопці зі "Студії Квартал 95", з якими він давно знайомий і в дуже хороших приятельських стосунках, змушені говорити гидоти. Гордон заявив, що Євген Кошовий, Олександр Пікалов, опустивши очі в підлогу, кажуть те, що їм велить їх друг, президент Зеленський.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини