Головна Новини Суспільство події Потяги в Одесу сьогодні прибувають із запізненням: названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Потяги в Одесу сьогодні прибувають із запізненням: названа причина

Поїзд Інтерсіті затримується на 2,5 години

14 серпня 2020, 22:16 comments1360
Поділіться публікацією:

Потяги №763 і №145, які слідують з Києва в Одесу сьогодні курсують з затримкою. Причиною став обрив контактної мережі. Про це повідомляє пресслужба ПАТ "Укрзалізниця".

Потяги в Одесу сьогодні прибувають із запізненням: названа причина

Так, поїзд №763 Інтерсіті сполученням Київ-Одеса вже відновив рух після проведення всіх необхідних робіт аварійною бригадою. Затримка поїзда склала 2,5 години.

Крім того, через обрив контактної мережі залізничникам довелося перекрити рух на перегоні Кожанка-Попільня. Через це затримується ще один поїзд — №145 Київ-Одеса. Зараз затримка становить близько 30 хвилин.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" вводить обмеження роботи залізничних станцій Самбір, Дубно та Клевань. Починаючи з 17 серпня буде здійснюватися тільки висадка пасажирів, без посадки. Це рішення "Укрзалізниці" пов'язано з рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Так, починаючи з 17 серпня буде закритий продаж квитків зі станцій Самбір, Дубно та Клевань на 6 пар поїздів. На зазначених станціях пасажири зможуть тільки виходити з поїздів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини