Головна Новини Суспільство події Потік води зніс екскаватор: дороги Ялти знову перетворилися на річки
commentss НОВИНИ Всі новини

Потік води зніс екскаватор: дороги Ялти знову перетворилися на річки

Води було приблизно до середини колеса легкових автомобілів

27 червня 2021, 05:43 comments1104
Поділіться публікацією:

В окупованому Криму в Ялті знову пройшов сильний дощ, місцеві жителі повідомляють про підтоплення. Про це повідомляють в Життя в Ялті в Twitter.

Потік води зніс екскаватор: дороги Ялти знову перетворилися на річки

Окупований Крим (фото з відкритих джерел)

Деякі дороги Ялти знову перетворилися на річки. Води було приблизно до середини колеса легкових автомобілів. Очевидці повідомляють, що річки виходять з берегів і вже є заново підтоплені будинки.

Раніше на одній з вулиць потік зніс екскаватор, на в'їздах в місто утворилися пробки. Пляжі просто розмило дощем. RoksolanaКримUA пишуть, що на набережній Ялті теж пройшов сильний дощ. Всі люди на фото і відео в дощовиках.

Днями Ялту також сильно затопило: через рясні дощі дві річки вийшли з берегів і вода хлинула на вулиці потоком. В результаті стихійного лиха в Ялті нарахували понад 40 постраждалих, кілька будинків повністю пішли під воду, підтопило близько 500 будинків.

Як ми повідомляли раніше, на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська області) та Західного Бугу (Львівська, Волинська області) очікується підйом рівнів води на 0,5 — 1,5 м, повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій. За інформацією ГосЧС, очікується руйнування льодових явищ, льодохід, на ділянках русел з порушеною пропускною спроможністю (під мостами, на звужених ділянках русел, в місцях існуючих заторів льоду) — формування (посилення) заторів льоду з різким підвищенням рівнів води.

Очікувалося руйнування льодових явищ, льодохід, на ділянках русел з порушеною пропускною здатністю (під мостами, на звужених ділянках русел, в місцях існуючих заторів льоду) — формування (посилення) заторів льоду з різким підвищенням рівнів води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини