Головна Новини Суспільство події Порошенка облили зеленкою у центрі Києва (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенка облили зеленкою у центрі Києва (ВІДЕО)

Інцидент стався після Маршу захисників

24 серпня 2021, 17:51 comments7211
Поділіться публікацією:

П'ятого президента України облили зеленкою в центрі Києва. Інцидент стався сьогодні, 24 серпня, після Маршу захисників, який відбувся в українській столиці. Про це повідомляє телеграм-канал "Киев Сейчас".

Порошенка облили зеленкою у центрі Києва (ВІДЕО)

Петро Порошенко - фото з відкритих джерел

Підкреслюється, що інцидент трапився неподалік станції метро "Хрещатик". Невідомі плеснули в експрезидента зеленкою, коли він прямував у бік Кабінету міністрів. На відеоролику можна помітити, що зеленка потрапила в обличчя і очі політика.

Зазначається, що Порошенко вже звернувся до правоохоронних органів і поїхав у супроводі поліцейських. Чоловіка, який облив політика зеленкою, вже затримано. 

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що відвідування народним депутатом від партії "Слуги народу" Олександром Качурою сесії Конотопської міськради закінчилося тим, що між ним і мером Конотопа Артемом Семенихіним виникла перепалка і штовханина. В результаті мер Конотопа не стримав емоцій і облив київського гостя брудною водою.

Спочатку Олександр Качура, який у "Слузі народу" курує Сумську область, завітав на сесію міськради, щоб дорікнути меру за занепад міста, а саме за те, що незадовільно працює ряд містотвірних підприємств, а сам мер не реагує на звернення народних обранців від "Слуги народу", що представляють інтереси своїх виборців.

Далі Качура підняв питання неякісної питної води в Конотопі. На підтвердження своїх слів він продемонстрував пляшку з каламутною водою, яку нібито набрав із крана в Конотопі. Семенихін закричав, що народний обранець не в собі і його потрібно трохи протверезити. Після цих слів він спробував облити нардепа водою, яку той же і приніс, а далі почалася перепалка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

24 серпня 2021, 18:31

прилетела обраточка упыренку! ))


Новини